Feel good traject

Dit traject neemt een periode van 3 maand in beslag
 

Dit is HET traject wanneer je opzoek bent naar meer inzicht in jouw systeem, wanneer je benieuwd bent of je wel de juiste voedingsstoffen tot je neemt en in de basis aan de slag wilt gaan met jouw klachten. 

Jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Het is de basis van een gelukkig en vervuld leven. Om optimaal te kunnen functioneren, is het belangrijk om inzicht te krijgen in jouw lichaamssysteem en hoe je het kunt ondersteunen met de juiste voeding en leefstijl.


Een term die hierbij van essentieel belang is, is metabole flexibiliteit. Dit verwijst naar het vermogen van jouw lichaam om efficiënt over te schakelen tussen verschillende energiebronnen, zoals koolhydraten en vetten.  Je lichaam zal een vetverbrander kunnen worden om zo makkelijker te kunnen afvallen. Je zal langer energie hebben zonder extra te moeten eten. De opbouw van spiermassa wordt bevorderd waardoor je metabolisme een boost zal krijgen. Een goede metabole flexibiliteit zorgt voor meer energie, gewichtsbeheersing en een betere algehele gezondheid.  

Gezonde voeding speelt een cruciale rol bij het bevorderen van metabole flexibiliteit. Het gaat hierbij niet alleen om wat je eet, maar ook om wanneer je eet. 

Naast voeding is leefstijl ook van groot belang voor een goede metabole flexibiliteit. Regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en stressmanagement zijn allemaal factoren die hierbij een rol spelen. 


Om jou op weg te helpen, kun je gebruikmaken van receptenbundels en voedingsschema's die specifiek zijn ontworpen om de metabole flexibiliteit te bevorderen. Deze bieden inspiratie en praktische tips om gezonde maaltijden samen te stellen die zowel heerlijk als voedzaam zijn.


Dus waar wacht je nog op? Krijg meer inzicht in jouw systeem en werk aan jouw metabole flexibiliteit voor meer energie, gewichtsbeheersing en een betere algehele gezondheid.


 

INCLUSIEF

+ Intake op locatie of via ZOOM

+ 3 Vervolgconsulten op locatie of via ZOOM

+ Plan van aanpak
+ Naomi's Praktijk informatie gids
+ Eet gevarieerd gids 

+ Receptenbundel
+ Voedingsschema's

+ Vrijblijvend mail- & appcontact

De investering voor dit traject bedraagt €300,-
Of twee termijnen van €155,-